Maples Elementary School

Maples Summer School – Early Notice

Dear Maples Families,

For your future planning, please note that Maples’ Summer School will start on Monday, August 4, 2014 and will end on Friday, August 22, 2014. If you are planning any trips for the summer and know that your child might need summer school, please avoid scheduling any trips during this period. If you are not sure if your child might need Summer School, please either talk to your child’s teacher or contact the principal, Mrs. Faraj.

Thank you,

Mrs. Faraj

الأهالي الكرام

الرجاء الانتباه ان مدرسة مايبلز الصيفية سوف تبدأ نهار الاثنين الواقع في 4 آب, 2014 وسوف تنتهي في 22 آب, 2014. اذا كنتم في صدد القيام برحلات خلال العطلة الصيفية وكنتم تعرفون أن ولدكم ممكن أن يكون من الطلاب الذين سوف سيتأهلون لهذه الدورة الصيفية, الرجاء تفادي التخطيط لاي نشاط خلال هذه الفترة. اذا كنتم غير متأكدون من وضع ولدكم التربوي, يمكنكم سأل المعلمة أو الأتصال بمكتب المدرسة للتحدث الى المديرة, السيدة فاطمة فرج

شكراً لكم

السيدة فرج