Maples Elementary School

Important Reminder: Parent Meeting Tomorrow

Dear Maples Families,

Every year, 80 % of students return to school in September regressing in reading and/or math. This is mainly due to what is called summer learning loss. If you do not wish for your child to suffer summer learning loss, please join us on Friday, June 5, 2015 at 9:00 a.m. in the school cafeteria. Our team will discuss all the available summer learning opportunities. We will also share a report on your child’s progress throughout the school year. This will be the last meeting of this school year. Please make every effort to attend.

Thank you,

حضرة الأهالي الكرام

يتراجع كل عام 80% من الطلاب في القراءة أو/ والحساب عندما عودتهم الى المدرسة في شهر أيلول. يعود هذا التراجع بشكل أساسي لما يسمى بالانزلاق الصيفي. اذا كنتم لا ترغبون أن يعاني ولدكم مما يسمى الانزلاق الصيفي, تفضلوا بالانضمام الينا نهار الجمعة الواقع في 5 حزيران في تمام الساعة 9:00 صباحاً في قاعة الطعام. سنعرض عليكم خلال هذا الاجتماع جميع الفرص المتاحة اليكم في الصيف لمساعدة أولادكم. كما سنوزع عليكم تقرير يتضمن نمو ولدكم الاكاديمي خلال العام الدراسي. سيكون هذا الاجتماع آخر الاجتماعات لهذا العام الدراسي. الرجاء بذل قصارى مجهودكم للحضور.

شكراً لكم