Maples Elementary School

Movie Night

download

Dear Parents,

The PTA is sponsoring a Movie Night on Friday, March 11th from 4:00 – 6:00 PM for the 1st and 2nd graders. We will be showing the movie, The Good Dinosaur. Cost of admission will be $5 which includes a drink and 2 slices of pizza.

Permission slips will be collected from students during their lunch break and additional tickets will be sold at the door. Additional snacks will be available for sale during the movie.

سترعى جمعية  الأهالي والمعلمين في مدرسة مايبلز  ليلة سينمائية خاصة لصفوف الأول والثاني فقط وذلك نهار الجمعة الواقع في 11 آذار من الساعة 4:00 الى 6:00 مساءً. سيعرض على الطلاب فيلم ” الديناصور الجيد”. ستكون تكلفة الحضور $5 للتضمن سعر حضور الفيلم وقطعتين من البيتزا والعصير

سنقوم بجمع أوراق الاذن والمال من الطلاب خلال فرصة الظهر. سيكون هناك بطاقات اضافية للبيع قبل العرض على الباب. كما سيكون هناك وجبات خفيفة للبيع خلال عرض الفيلم 

Movie Night Permission Slip