Maples Elementary School

Morning and Breakfast Procedures

Morning and Breakfast Procedures

Students who are eating the school breakfast should come to school between 8-8:20.  They are expected to enter the cafeteria through door #5.  Breakfast stops at 8:25 for students in grades 1-5. After students eat their breakfast they are to exit door #5 and line up at their assigned spot.   Breakfast stops at 8:30 for kindergarteners.  Kindergarteners should be dropped off at door #5 by 8:35.  All kindergarteners remain in the cafeteria and wait for their teacher.

Important Reminders

  • Students are not allowed to eat their breakfast from home in the cafeteria.

  • Students should never come to school before 8 am – there is no adult supervision!

 

إجراءات الصباح  ووجبة الإفطار

يجب على الطلا ب الذين يأكلون وجبة الإفطار ان يأتوا إلى المدرسة بين 8-8:30. من المتوقع أن يدخلو الكافتيريا من خلال الباب رقم 5. يتوقف الإفطار الساعة 8:25 للطلاب في الصفوف 1-5. بعد انتهاء الطلاب من تناول وجبة الإفطار, سيخرجون من الباب رقم 5 ويصطفون في المكان المحدد. يتوقف الإفطار في الساعة 8:30 لأطفال الروضة. يجب على طلاب الروضة الدخول من الباب رقم 5 في الساعة 8:35. يبقى طلاب الروضة في الكافتيريا بانتظار المعلمات

تذكير هام

 .لا يسمح للطلاب تناول وجبة الفطور من المنزل في الكافتيريا

. يجب ان لا ياتي الطلاب إلى المدرسة قبل الساعة 08:00 – لا يوجد اشراب من شخش بالغ