Maples Elementary School

SCHOOL CARNIVAL- FRIDAY MAY 19

PTA Carnival

The carnival will be on Friday, May 19, 2017 from 9am-3pm. The students will need plenty of water on the playground. We would appreciate water donations, small bags of chips, Frozen popsicles or baked goodies. You can drop off your donations at Door #6 on carnival day. Thank you for your continuous support!

**This year only Maples students will be allowed to attend the school carnival.No siblings allowed**

مهرجان مدرسة مايبلز

ستقيم جمعية الأهالي مهرجان المدرسة نهار الجمعة الواقع في 19 أيار, 2017 من الساعة 9:00 الى 3:00. نقدر تبرعاتكم من الشيبس-المثلجات أو الكوب كيك.سيحتاج الطلاب  إلى الكثير من الماء في هذا اليوم. الرجاء التبرع بصندوق من الماء يوم المهرجان. بامكانكم جلب الماء إلى باب رقم #6 نهار المهرجان

!نشكر لكم تبرعاتكم الكريمة ودعمكم لجمعية الأهالي

**في هذا العام سيكون الكرنفال  فقط للطلاب في المدرسة لن يسمح لغير طلاب المدرسة بالمشاركة**