Maples Elementary School

Kindergarten round up- Wednesday, April 24, 2019

Dear Parents,

If you have a child who will turn 5 years old before December 1, 2019, please join us tomorrow, April 24, 2019 at 8:30 am  for our Kindergarten round up at Maples elementary school.

During the meeting, parents will have the opportunity to meet Maples kindergarten teachers, office staff, and administrators.  In addition, you will receive necessary forms and registration information. Current Kindergarten teachers will highlight steps you can take to help prepare your child for kindergarten. Due to the important nature of this meeting, we are asking that you please DO NOT BRING YOUR CHILDREN WITH YOU. Also, please make every effort to attend this most informative meeting. Your kindergarten information packet will be distributed at this time.

We look forward to seeing you.

Thank you 

,أهالي مايبلز الاعزاء

إذا كان لديك طفل يبلغ من العمر 5 سنوات قبل الأول من ديسمبر 2019 ، يرجى الانضمام إلينا يوم الأربعاء 24 نيسان في تمام الساعة 8:30 صباحاً في كافتيريا المدرسة  لحضور الإجتماع الخاص لتسجيل طلاب صف الروضة للعام القادم

يتسنى لكم خلال هذا الاجتماع فرصة التعرف على معلمات صفوف الروضات و الهيئة الادارية للمدرسة. كما سنعطيكم المعلومات اللازمة عن متطلبات التسجيل, والمتوقع من تلاميذ صف الروضة, وكيفية تحضير أولادكم لصف الروضة. نظرا لأهمية هذا الاجتماع نرجو من حضراتكم بذل قصارى جهودكم الحضور وعدم إحضار الأولاد

سنوزع عليكم خلال هذا الاجتماع ملفات تحتوي على جميع المعلومات المهمة المتعلقة بالتسجيل

نتطلع إلى رؤيتكم

شكرا