Maples Elementary School

3rd Grade Parent Meeting- March 3, 2020 at 2:30 pm

Today, Tuesday, March 3, we will be holding an informational meeting starting at 2:30 to explain the upcoming M-Step test and the law requiring students who do not pass to repeat 3rd grade. It is VERY IMPORTANT that ALL 3rd grade parents attend to hear this important information and how to help your child do his or her best on the test. Please plan to attend.

أهالي صف الثالث  الاعزاء

نود مشاركتكم الثلاثاء, 3 آذار في تمام الساعة 2:30 في كافتيريا مدرسة مابلز بحضور اجتماع إعلامي يحدد تفاصيل حول قانون التمكن من القراءة قبل الصف الثالث و ما عواقب  عدم نجاح طفلك الذي قد يتمثل في إعادته للفصل باإضافة إلى شرح إختبار  MSTEP  القادم

حضوركم هام جدا لسماع هذه المعلومات المهمة وكيفية مساعدة طفلك على القيام بأفضل ما لديه في الاختبار